| vandam445 a întrebat:

Salut, am o problema nu pot sa ma îngras de loc am 68 kg si 1.84-85 inalțime, la 19 ani.
Eu manânc foarte mult cam 4-5 mese pe zi dar tot nu cresc, nu înțeleg care ar fi problema, nu vreau sa îmi spuneti ca trebuie sa ma duc la sala, ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Jonas94 a răspuns:

Salut,
Pentru că încă ești în stadiul de creștere al oaselor posibil.
Eu la vârsta ta, la 1, 82 avea 64-65, acum am ajung la 80, dar am 23 de ani.
Așa se dezvoltă corpul, întâi oasele, apoi musculatura.

| iHateLuckyPersons a răspuns:

De ce dracu' ai vrea sa te ingrasi frate, pe bune, esti chiar bine la 19 ani cu kg alea.Du-te la mcdonalds in fiecare

| Sociopatul a răspuns (pentru iHateLuckyPersons):

Eu sub limita normalului cu kg si tu ii spui ca e bine la 19 ani? nu are logica ce spui tu acolo! se gasesc toti sa comenteze. Iti recomand pe langa mesele pe care le mananci si http://www.pronutrition.ro/pro-gainer/

| YessWey a răspuns:

Salut, aceasta nu e o problema pentru ca toti avem organism care reactioneaza diferit.
In cazul in care te afli in situatia asta de mica atunci nu poti schimba nimic.

| Nnymphette1995 a răspuns:

Incearca sa iei proteine.

| Raul_Raul_1998_feAd a răspuns:

Salut, metabolismul tau bazal (cate ckal consumi ne facand nimic) la inaltimea, varsta si greutatea ta este de aproximativ 1800 ckal. Pentru a creste in greutate ai nevoie de un surplus caloric (ex. Mananci 2500 ckal) in acest nr de calorii incearca sa ai un balans de macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi) Sper ca te-am ajutat!