| Nustiucinece a întrebat:

Salut, am o problema nu pot sa slabesc in fiecare zi fac o ora de exercitii fizice. Mananc sanatos nu mananc prajit decat foarte rar mai ales ca imi place salata. Dar problema ar fi ca beau mult suc si anume nestea cam 5-6 litri pe zi + ca mai bag si o ciocolata de la milka. Pur si simplu nu ma pot abtine am 17 ani si 83 de kg la 1, 70 si nu stiu ce sa fac pur si simplu nu imi vine motivatia de a renunta la aceste produse ca si cum as fi dependent de ele, ma poate ajuta cineva sa imi aduc o motivatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

6 litri de suc pe zi + o ciocolata? asta e ca si cum ai manca cam o punga de 1 kg de zahar pe zi, in ritmul asta doar faci vreo 4-5 ore de sport ai sanse sa slabesti