Sau pana mergi la medic cumpara un flacon de Ventolin, inhalezi la nevoie 2 puf-uri. Iti explica farmacista cum se administreaza.
Si eu am aceeasi problema! imi ccurge nasul si parca vb pe nas uneori! si la fel ca tine simt uneori ca nu respir cum trebuie!
eu mi-am facut raze la plamani si nu am nimic! am avut si atacuri de panica si mi-a spus ccineva ca se poate doar sa am senzatia ca respir mai greu,dar nu prea cred!
se poate sa fie si din subconstient, pentru ca daca te gandesti tot timpul acolo si t gandesti ca ai astm sau ca nu respiri ok atunci subconstientul lucreaza si ti se pare real chiar daca e numai in capul tau!
totusi ar fi bine sa mergi la un medic! si eu as merge dar mi-e frica de aia nici nu am mers pana acum!
poate sunt mai prostuta dar chiar imi e frica pentru ca nu stiu ce imi va face! mi-e o frica de numa de toate aparatele alea a lor si ma apuca groaza cand ma gandesc ca poate sa imi bage ceva tuburi de alea infricosatoare pe nas sau pe gura!
asa ca cei care ati fost pe la medic pentru astm, stiti cam ce control se face? simti ceva?
pentru ca sincer ma ingrozeste gandul ca imi baga de alea pe nas!(
Daca ar durea, iti face anestezie. Si eu la fel, parca vorbesc pe nas si abia pot pronunta cuvintele... de cat timp esti asa? Nu lasa se agraveze, iti distugi singura sanatatea. Adica gandeste-te cum ar sa stai la scoala in situatia asta, sau sa inveti in situatia asta. Da-mi ID-ul tau de mess, te rog.
Alinalazea75
Astm bronsic. Si eu am avut la fel. Simti ca nu poti trage aer pana la capat, cum s-ar zice, nu? Si asta se numeste criza de astm bronsic. Cumpara de la farmaciile HELP Seretide Diskus 50/500 (costa ceva dar nu ai probleme o zi) si inhalezi un puf dimineata si unul seara. Mai intai consulta medicul.
@ Mai joci pe B-ZOne? )
Lol ti-am dat fundita din greseala, oricum o meritai... da, mai joc pe B-Zone, de unde stii ca joc acolo?
Te stiu dupa nume ma si dupa avatar, ai jucat pe RPG si ai fost in NR
Sau pana mergi la medic cumpara un flacon de Ventolin, inhalezi la nevoie 2 puf-uri. Iti explica farmacista cum se administreaza.