| spirt1 a întrebat:

Salut.Am o problema.Sa zicem atunci cand imi folosesc incheieturile la skanderberg sau statul in scorpion respectiv statul in maini...imediat dupa ma dor incheieturile.La fel mi se intampla cu umerii(la tractiuni si la aruncatu cu mingea), genunchii(la alergat si la genoflexiuni) si incheieturile de la picior(de obicei cand alerg, sar, merg, etc.). Aceasta problema o am cam de 2 ani.Nu am fost la doctor pentru ca am crezut ca o sa-mi treca. Ce as putea sa fac? Dau funditahappy Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| prye a răspuns:

TPU recomanda->Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Eu recomand->Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.