| Keezantrikul a întrebat:

Salut! Am o problema si as dori sa stiu daca vi se intampla si voia ca in momentul in care soarele este la rasarit sau la apus, acesta batand pe diagonala face ca marcajul alb de pe carosabil sa fie aproape imposibil de vazut. Vad perfect carosabilul cand nu este soare sau soarele este pe cer, dar in momentul in care soarepe de rasarit/apus bate pe diagonala carosabilului imi este foarte greu sa vad linile albe, vreau doar sa stiu daca vi se intampla si voua si daca exista vreo metoda de a putea observa carosabilul mai bine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| DeyCj a răspuns:

Salut,e vorba de iluzie optică pe care eu am conștientizat-o mergănd cu bicicleta(da nu te gândi la 1-3 km/săptămână, ci la o tură de 190 km cam la 4 zile timp de 10 ani). Încearcă ochelarii de soare și reducerea vitezei atunci când apare chestia asta, dar cel mai important e să conștientiezi iluzia optică.