| hurtlocker12 a întrebat:

Am o problema si eu la care as vrea sa aflu un raspuns. Deci,de cateva luni ma urinez foarte des.Sunt zile cand nu mi se intampla,cand nu prea beau lichide.Dar in rest ma urinez cam din jumatate in jumatate de ora,poate si mai des.Daca beau ceva gen bere,suc etc.,e imposibil sa nu mi se intample.Nu am dureri,nimic,si culoare urinii e normala.As vrea sa stiu ce ar putea fi,daca stiti vreun tratament ceva poate.As fi foarte recunoscator.Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| realitatea0101 a răspuns:

Cel mai probabil ati contractat o infectie urinara.
Se trateaza cu antibiotice, sau alte medicamente mai "naturiste"... cereti la farmacie pentru infectie urinara.
Dupa ce va tratati/vindecati, va trebui sa eliminati cauza, caci altfel veti lua din nou boala/infectia.
De exemplu intr-un cuplu, barbatul se poate reinfecta de la partenera.

| Crisstttina a răspuns:

Teai racit happy incearca sa faci o baie fierbintebatting eyelashes

| superdorex a răspuns:

Deci eu te sfatuies sa te duci la un medic urolog de urgenta da? Nu lasa acest lucru sa te afecteze, ca pot aparea complicatii! Multa bafta!