Nu carnea ingrasa. Da, esti cam slab. Dar trecand de 20 de ani te vei ingrasa aproape fara voie. Daca fortezi acum, vei deveni obez. Lasa-ti organismul in pace.
Multumesc de sfat, mi-a mai zis cineva ca dupa 20 de ani ma ingras, cei drept pe la 7 8 ani aveam 45-50 kg si m-am inaltat de la 150-la 180 foarte repede..probabil si de asta am slabit
Da, cand te lungesti, nu te ingrasi. E impresia de slabire.
Carbohidrati/grasimi ca sa te ingrasi si proteine pentru masa musculara (pentru sala). Daca nu poti manca destul, ia-ti un gainer (are de toate) sau doar proteine daca asta nu poti manca destul. Proteine iti trebuie intre 1, 5-2g/kg, carbohidrati 300g+, grasimi 60g-90g, calorii 2500+.
Fa-ti un control medical. Medicul de familie stie ce este. Daca esti sanatos, lasa organismul sa-si urmeze drumul. O sa vezi ca peste vreo 10 ani o sa se ingrase singur.
NU-TI IMBOLNAVI ORGANISMUL CU PROSTII. Mananca sanatos si fa miscare in aer liber. Ai suficient timp sa te mai ingrasi. Da: esti cam slab.
Faci cumva sala de vrei sa iei creatină? Dacă răspunsul e nu, nu are rost sa iei. Tu ai nevoie de ceva care să îți ajute corpul sa asimileze hrana, se pare că ai metabolismul rapid. Îți recomand sirop biomed 6 cu 30min înainte de masa de prânz și de seara și o pastilă de vigantoletten de 1000 pe zi.