| Haiah a întrebat:

Am o problema și vreau sa știu și dacă voi aveți la fel. Mărul lui Adam la mine este pe partea dreapta mai mare decât pe partea stânga (pentru ca Mărul lui Adam are ca 2 părți care se duc în amândouă părțile.
Dar cred ca asa sunt de când m-am născut, dar nu am observat ca de-abia acum se vede ca am 14 ani.
Dar nu ma deranjează cu nimic și nici nu m-a deranjat. Va rog seriozitate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roxana19928 a răspuns:

Poate fi pur si si simplu particularitatea ta anatomica.
Eu de exemplu nu am un incisiv, a crescut canin in locul lui si dantura arata normal doar ca e canin in loc de incisiv laughing e o particularitate anatomica pentru ca toti ne-am nascut unici. Daca spui ca esti asa de cand te-ai nascut nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, eventual poti sa consulti medicul de familie ca sa fii sigur ca nu e nimic grav