anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema, sper sa nu fie asa grav, de ceva vreme m-am ales cu niste mancarimi intre picioare, mai exact pe picioare in interior pe o suprafata relativ mica, langa incheietura, nu ma mananca mereu, ma apuca cateodata si ma tine undeva la 1-2 minute, ma scarpin excesiv si parca se extinde dea zi la alta dar foarte putin, dupa ce ma scarpin se inroseste, probabil se extinde din cauza ca ma scarpin foarte mult, probabil ca am nu stiu ce boala, nu stiu, zonele afectate sunt simetrice cat este pe piciorul drept atat si pe piciorul stang, pe organele genitale nu a ajuns inca, mentionez faptul ca nu am avut contact sexual, nici contact direct cu o toaleta publica, asa dintr-odata a inceput sa ma manance si zona pare iritata, este mai inchisa la culoare, ajutor, ce as putea face, fara sa ma trimiteti la control... tin sa precizez ca tin la igiena personala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medicul de familie sa-ti de trimitere la dermatolog. Tratamentul dupa ureche, dat de idiotii care se erijeaza in medici, poate dauna mai mult. Cand vei sti ce problema ai se poate discuta si de leacuri incercate.

| Violleta2022 a răspuns:

Spala-te dimineata si seara cu apa calda si sapun, apoi stergi zona cu putina apa calduta in care ai dizolvat 1 lingurita de bicarbonat de sodiu (din cel de bucatarie care foloseste mama)(cam 20-30ml de apa si 1 lingurita de bicarbonat), daca nu ai in casa, gasesti la toate alimentarile, este ieftin, Deci: umezesti o bucatica de vata sau un serevtel cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa, stergi bine zona inghinala (la incheietura piciorului), apoi lasi sa se usuce ori stergi cu prosopul si pui intotdeauna chilot curat.
In situatia in care este doar o infectie bacteriana, ar trebui ca in 2-3 zile sa dispara, dar chilotul se schimba dupa fiecare spalare.

| Clorox a răspuns:

Te-ai epilat acolo?