Salut! O carie din moment ce este tratata si plombata nu are cum sa se extinda, decat daca dentistul nu a inlaturat-o complet. Este interzis sa pui o plomba peste carie, deoarece aceasta se extinde mult mai repede. Nu stiu ce sa-ti spun despre vina dentistului insa stiu sigur ca nu ar mai trebui sa fi existat o carie sub acea plomba.
Sper ca te-am ajutat!
Si eu am avut probleme la toate maselele.Erau weekenduri in care nu dormeam.Tu esti vinovat ca nu ai facut acel afurisit de control la 6 luni.Mai bine suport 5 min de durere decat 2 zile.Asculta ce zic.Si poate avea si el o parte din vina deoarece mi s-a intamplat sa imi uite lucruri in masea si sa o plombeze. Sper ca te-am ajutat
Este de vina dentistul la care ai fost la consultatii de rutina in toata aceasta perioada si nu a observat problema. Sau tu daca nu ai fost macar o data pe an la stomatolog pentru consultatia de rutina.
Am fost acum ceva timp... prin martie-aprilie anul asta, mi-a spus ca am 2 carii micute in 2 masele diferite si mi le-am tratat pe moment, n-a durat mai mult de un sfert de ora, apoi mi-am pus plombe a 2-a zi si a fost ok, in schimb unde aveam deja plomba la acea masea ( este ultima masea din spate, imediat dupa maseaua de minte, stanga jos ) nu a sesizat nicio problema. Doar acum cand m-am dus iar dupa ce m-i s-a spart a spus ca e posibil sa nu o fi vazut-o din cauza ca era o plomba pusa peste ea, si a spus ca e posibil sa se fi extins dupa ce maseaua a fost plombata din cauza faptului ca nu ar fi fost tratata corespunzator. Mai astept niste raspunsuri, primiti toti voturi pentru ca ma ajutati. Mersi
CameliaCamyBlondina întreabă: