| adina95 a întrebat:

Salut, am o problema, sunt cam slabuta si am auzit de berea cu smintina, imi puteti spune mai detaliat despre aceasta procedura, si cam cite kg, pot adauga pe luna. funda+voturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Bere cu smantana? te strici la burta iti faci alte probleme.mananca seara mancare grasa gen fripturahappy si usor usor ai sa pui kg pe tine daca nu te ingrasi inseamna ca asa iti este metabolismul si nu ai ce face

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Dintre toate posibilitatile cu care te-ai putea ingrasa, ai ales ce e mai rau straight face mai bine mananci ciocolata, dulciuri multe. Decat sa te apuci asa de bere.

| ellutza a răspuns:

Daca bei bere cu smantana tot asa iti iese prin dos, chiar poti sa ai si crampe laughing si chiar de multe ori pe zi, deci slabesti, in nici un caz nu te ingrasi. Mananca mancare consistenta, mese regulate, lasa prostiile

| mady04 a răspuns:

Sincer nu e buna te pori ingrasa cu pastile de la alevia si eurovita te ingarsi in jur de 6 kg pe luna big grin

| MrLevy97 a răspuns:

Mananca cipsuri seara si bea cola o sa te faci maree

| Mippp a răspuns:

Am auzi si eu chestia asa. ca pui kg pe tine. Dar nu este prea sanatos. Ai putea sa mananci dulce. carne.Adica ceva mai sanatos.Si te vei ingrasa..BAFTA!>:d<