anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, sunt speriata maxim! In timp ce faceam dragoste cu prietenul meu, am simtit o usturime pe care nu o mai simtisem niciodata asa ca nu am bagat de seama dar la finalul actului se accentuase si spre socul nostru, iubitul meu avea niste bubite rosii pe penis.Ne-am speriat foarte tare! Tin sa precizez ca am 20 de ani, iau anticonceptionale de 2 ani de cand sunt cu iubitul meu, nu am avut alti parteneri si nu ni s-a mai intamplat niciodata. In maxim 2 zile oricum merg la medic dar vreau sa aud parerile voastre, in caz ca a mai patit cineva si stie ce este, ca sa pot dormi in noaptea asta.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DSoprano a răspuns:

Probabil ai candida sau alta infectie insa nu fii ingrijorata caci te vindeci. O sa iti faca testele si o sa stii sigur maine ce ai. Candida o poti face de la o stare imunitara scazuta, am avut si eu, daca doresti sa ma intrebi ceva(in caz ca asta este)sunt aici.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil unul din voi are candidoza de la un exces de antibiotice si v-ati transmis-o de la unul la altul. Se trateaza si se vindeca.

| necdannec a răspuns:

Mai andree te sperii de la atat?
Stai linistita nu esti singura careia i se intampla asta. bubite rosii pe penis sigur le avea inainte de a incepe voi contactul sexual dar abia acum le-ai vazut tu, insa nu e bai de asta, intrebarea de baza e alta, dupa ce mergi la medic si aflii ca tu nu ai nimic (pentru ca tu esti cinstita) cum ramane cu EL?

| DavidXmm00 a răspuns:

Pe el la usturat pe penis in acel moment?