| alexxx31 a întrebat:

Salut, am o problema super enervanta. De aproximativ 3 saptamani urinez des ziua cam la 1:30-2h, eu care urinam cam la 3-4 ore. Nu este nimic diferit, nu consum mai multe lichide si asa mai departe. De asemenea nici nu urinez prea mult cand am nevoie, dar totusi senzatia este una destul de intensa. Tin si sa mentionez ca noaptea nu ma trezesc deloc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fa ti analizele sumarul de urina si o ecografie mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la analize si la eco, si mai departe medicii te vor informa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urinarea frecventa este simptom de cistita.
Iti recomand sa cumperi de la farmacie un ceai pentru urinat des. Ii spui farmacistului simptomele iar el iti va recomanda un ceai eficient.

| alexxx31 explică:

Frate nu trebuie sa imi notez nimic, e usor de observat ca e ceva diferit, zic si eu?