anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, ziua ma comport altfel decat sunt in realitate, nu stiu sa explic prea detaliat. fac actiuni proaste, fapte care nu ma reprezinta, iar seara stau si ma gandesc la prostiile pe care le-am facut ziua, parca sunt in transa ziua, nu realizez ce fac, nu stiu ce se intampla, imi propun sa nu mai fac asa, iar dimineata urmatoare o iau de la capat. ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ar trebui sa cuplezi si creierul la plecarea de acasa laughing in felul asta te gandesti la repercursiuni, inainte sa faci o prostie.

| Donsavas a răspuns:

Salut! Cel mai probabil esti intr-un episod depresiv si nu ti dai seama acum. Depresia se manifesta comportamental de tip obsesiv-compulsiv, adică faci lucruri repetitive si fara sens. Este normal in ziua de azi sa te tratezi la nevoie. Multi oameni suferă si isi fac binele de a se ajuta. Psihiatrul este singurul cu competenta de a prescrie antidepresive. Acestea înlătura anxietatea ta si iti previn depresia. După o perioada, vei renunta la ele si totul va fi bine. De asemenea, pentru a fi recuperarea mai rapida, Poti discuta cu un psiholog. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa esti tu in realitate. laughing