anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prolbema de fapt doua de acum 2 sau 3 ani am observat niste pete pe penis si testicule ce sunt cum le tratez?
Problema doi am niste noduli pe testicule de fapt parca e unca un strat pe ei am cautat pe net si s-ar putea sa fie cancer. Doamne fereste! Va rooog help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Apollometheus a răspuns:

Petele de pe penis pot fi de la candida si se trateaza foarte usor iar despre nodul, se poate sa fie si o ciuperca testiculara care sa iti creeze probleme, nu te panica.

Cu toate acestea, trebuie sa consulti un doctor URGENT intrucat problemele astea nu dispar de la sine ci, din pacate, se agraveaza. Iti recomand sa mergi la dermatolog pentru pete si la urolog pentru testicule ca sa te faci bine. Sa nu iti fie frica sau rusine, vad pacienti in situatia ta zilnic si nu ai de ce sa te jenezi.

Multa sanatate!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si in 3 ani nu ti a trecut prin cap sa te duci la un doctor? sau crezi ca cineva pe TPU poate sa te consulte?

| marianamay a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci urgent la doctor, el va sti ce ai si cu siguranta te va ajuta, multa sanatate!