Întrebare recomandată | Constantin_Petcu_1969 a întrebat:

Salut, am o singură întrebare vă rog frumos! Am o fetiță de 13 ani și are pe scalp dermatită seboreică. Întrebarea mea este poate să folosească NIDOFLOR? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Nidoflor este pentru afectiunile pielii obisnuite, nu pentru scalp.Mai intelept e sa mergeti cu fetita la dermatolog.

| gabicoo a răspuns:

Poate. Dar nu cred că ajută. Mergi la dermatolog.

| ioana748 a răspuns:

Mai curand ar fi de folos sampon cu sulf.

| TimberWolf a răspuns:

Mai bine sa o vada un dermatolog, cred ca ar fi cel mai indicat, eu cand am avut mi-a dat iod si un sampon.
Trebuia sa ma frec pe scalp cu iod, sa stau asa 10-15 minute si dupa sa ma spal cu sampon din ala.

| Robert2526 a răspuns:

In niciun caz, nu este recomandat sa dai pe scalp cu asa ceva. Mergi la dermatolog cu ea... ar trebui sa te comporti ca un adult daca tot ai un copil

| N727227 a răspuns:

Ar trebui vorbit cu medicul de familie...