| Sparc123 a întrebat:

Salut, am o trimitere la psihiatru pentru o problema, ma intreb daca psihiatrul ma poate ajuta si cu increderea, cu stima de sine, stie cineva...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca are rabdare sa te asculte atunci cand ii explici problemele tale, da te poate ajuta in mai multe probleme.

| ALGator a răspuns:

Merita sa incerci. Chiar daca psihiatrul se ocupa de probleme materiale survenite in creier, trebuie sa aiba un cuvint de spus. Poate scutesti doua vizite.
Succes!

| AlexCristi97 a răspuns:

Cred ca un psihoterapeut (e un psiholog specializat in terapie) se ocupa de problemele de genul. Psihiatrii pun dignostic pe probleme mai grave care, in general, necesita si medicatie.

| AlexCristi97 a răspuns:

Dar trimiterea la psihiatru pentru ce este? poti sa imi raspunzi printr-un mesaj daca e ceva personal.

Răspuns utilizator avertizat