| Luci25 a întrebat:

Am o vanataie pe obraz si un pic la un ochi vanat, am primit un pumn in moacalaughing cum pot scapa repede de vanataia de pe obraz si la ochi mi-ar fi zis cineva ca mi sar fi spart vasele de sange cum ma pot vindeca? va rog ma speriati cu tot felul de chesti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 6111992 a răspuns:

Buna incearca sa iti pui niste miez de paine inmuiat in vin rosu pe vanataie, stiu ca vindeca vanataile sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| NICKSOOO a răspuns:

Eu m-am invinetit asta vara si tot pe TPU pusesem o intrebarea similara acesteia; iar cineva atunci mi-a spus sa imi pun gheta in locul unde m-am invinetit. a functionat; doar ca ai grija sa nu tii foarte mult gheata, ci cat suporti, astfel vei simti degeraturi. Sper ca te-am ajutat! Nu stiu sigur; daca este totusi bine sa pui gheata daca ai vasele de sange sparte...insa ti-am spus cum am procedat eu cand aveam o simpla vanataie.

| Iannys a răspuns:

Cel mai simplu este cu fondul de tenwinkinglaughing. bafta

| BGDs a răspuns:

Da-ti cu Hepatrombin sau Lioton gel si maseaza locul respectiv. Nu iti trece pe loc, dar se vindeca mai repede