Bună.
40 de kilograme spune că este obezitate gradul 2!
Învață să mănânci, consultă un nutriționist.
Pa, pa.
Regim de genul nu paine cu cartofi, paste fainoase, orez. Nu fructe dupa-amiaza si dulciuri cat mai putine, chiar de loc. Nu manca seara dupa ora 18.00 - 19.00. Fa mult sport. Mergi la un medic nutritionist.
Dieta si sportul?
Nu e nicio reteta secreta aici. Cine ti-a pus acel diagnostic trebuie sa iti prescrie si un regim.
Sa renunti de tot la fast food, patiserie, dulciuri, alcool prajeli!
Sa faci miscare zilnic, daca nu poti altceva, plimbare minim jumatate de ora in ritm alert.
Cum nu ma pricep aici, iti pot spune doar sa ai grija ce mananci, si sa nu te infometezi! O zi buna
Pai mergi la nutritionist.De mancare nu stiu ce sa zic, dar stiu ca alergatul ajuta foarte mult la slabit.
Nu mai manca dupa ora 8 seara si si nu mai manca paine sau mananca numai legume fructe si carne fiarta si nu uita fara paine
Bună eugensuperstar!
Obezitatea de gradul 1, nu ajunge la 40 kg. Probabil cine ți-a diagnosticato, a făcuto greșit.
Pe de altă parte, ca studentă la medicină, îți recomand să mergi la medicul endocrin sau la un nutritionist.
Dacă nu îndrăznești, îți recomand să faci o dietă HIPOCALORICA.
Ca să slăbești bine, trebuie DIETĂ + EXERCIȚIU FIZIC. De ce?
Când o persoană face DIETĂ, pierde grăsime și mușchi din organism.
Iar atunci, când pe lângă aceasta face și EXERCIȚIU FIZIC, va ajuta să piardă doar grăsimea, nu și mușchii.
Pe separat nu sunt utile, nici una, nici alta.
O zi faină!
Studenta la medicina care scrie mai rau decat un elev de clasa a 3-a?
" ți-a diagnosticato, a făcuto greșit."
Mergi la medic!
interne / nutriţionist
Recent am îngropat un prieten obez. Se controla la inimă neglijînd problemele de metabolism. Le trata la fel ca tine, cu reţete ˝după ureche˝ de slăbit, cu las că-mi trece...
(a făcut pancreatită -ca Teo Trandafir- şi a murit)
Mergi la sala!
2 Fara paine ( sa-i uiti gustul! )
3 Fara sucuri gazoase
4 De la ora 18/00 nu mai mananci
5 Mananca regulat
6 SPORT SPORT SPROT SPORT de 2 ori pe zi dimineata si seara.
Nu trebuie sa mananci: foarte multi cartofi,carne,paine.Dar ar trebui sa mananci: salate de fructe,salate de varza, fructe dar nu multe, legume ca depilda:rosii, morcovi, etc. Funda.
Bună.
Trebuie să ți un regim destul de strict.
Fă mult sport, bea multă apă, mănâncă legume, fructe, și mănâncă doar carne slabă.
Succes!
Pa, pa.
Pai faci in urmatorul fel, nu mai consuma paine alba mai ales seara sau sa mananci chestii de la fast food, si faci in urmatorul fel dimineata consuma nu mai ceaiuri si cu o felie de paine cu dulceata, la pranz consuma nu mai supa de legume si seara salata verde Funda?