Da creď si eu
Cand ridic greutate ambele testicule ma inteapa
Evita ridicatul greutatilor mari. Poti face o hernie de toata frumusetea.
Pai doctoru mi.a pus mana pe testicule si mi-a zis ca am un inceput de varicocel si o hernie
Da hernia unde o fi ca nu stiu?
Citeste aici: https://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/hernie-testiculara
Credetima ca am citit
Toate opinile de pe net
Vene ai oricum. Rău ar fi sa nu ai. Dar dacă o simți inflamata mergi și consulta un urolog. Îți va face examenul clinic. Ori constata medicul ori te trimite la o ecografie scrotala (testiculara) sa se vadă gradul varicocelului.
Dacă 5 din 6 au zis ca e in regula atunci i-as crede pe ei. Mergi la imagistica daca tot crezi ca e dilatata vena, la ecografie sigur s-ar vedea.
Și dacă ar fi, la mărimea descrisă de tine ar fi cel mai mic grad la care se recomanda monitorizare anuală și cam atat.
De obicei nu ca e foarte mică și nu afectează funcția testiculara. La gradul III de exemplu e de operat, vena fiind foarte voluminoasa, testiculul nu își mai realizează bine funcțiile și poate cauza infertilitate. La gradul unu se da monitorizare in general. Dacă creste se intervine chirurgical.
Buna ziua.Eu am o vena chiar pe testicul care se simte când mă ridic în picioare.Vena e pe testiculul drept și e cam ca o pasta de pix ca grosime.E pe tot testiculul (de sus în jos) e normala această vena?