Empatia uneori ne face sa fim oameni, acum fara sa glumesc dar t faci parte ori din niste oameni speciali ori dintre viitorii criminali, caci nici aceia nu au nicio forma de empatie atunci ucid pe cineva in cel mai brutal mod.
eu zic sa mergi la psiholog caci nu este de joaca...
Exagerezi, omu pur si simplu n-a simtit ceva ca a murit pisica, nu e ca si cum i-ar fi placut s-o vada asa. Si hai sa fim seriosi, ii o pisica random si lucruri de genu se intampla mereu, stam sa ne vaicarim la orice astfl de situatie? vedeai pisica aia pe strada nu dadeai 2 bani pe ea si brusc auzi ca a murit si incepi sa o plangi de parca ar fi a ta. Eu nu nici alora cat le pasa de pisica si cat au facut asa numa sa se dea in spectacol
Tu ai empatie?
Viitorii criminali pot chiar din dragoste sa uncida, cum ai reactiona tu daca o prinzi pe prietena ta pe care o iubesti nespus de mult cu altul? Si ai avea o arma/ alba cutit la tine?
Asa farã pic "sentimente" e ok. Nu-i pasa.
Cu sentimente, se schimba foaia amice, adicã vorbim de o istorie intreaga unde ne-am ucis din cauza "sentimentelor" pentru fete/femei
Parca m-ai descris pe mine la partea cu fetele, și cu animalele sunt cam la fel, deși uneori simt nevoia sa le ajut. De exemplu azi am ajutat o șopârlă sa moara mai repede după ce a fost călcată cam de 10 ori de biciclete )
Dacă asta ti se pare amuzant ai o problema.
Esti normal. Nu toate persoanele sunt sentimentale, dar in viitor sa stii ca sunt sanse sa ai o prietena. Nu iti vei da seama, dar daca va va tine si incepi sa o apreciezi si sa ti din ce in ce mai mult la ea, vor incepe sentimente puternice. Nu garantez asta. Dar daca se va intampa, bucurate.
anonim_4396 întreabă:
aureliaghindoac întreabă: