Poți folosi șampon, balsam si masca de par din gama pentru femei. Eu mereu folosesc vara asa deoarece am parul foarte uscat. Dar am pățit si eu ca tine si am folosit aceste produse (Ziaja-sampon cu balsam si masca) - au lapte de capra sau cele din gama Elseve. Mi se par super bune. A si inca un sfat nu te mai da cu fixativ
Incearca sa folosesti un sampon cu balsam pentru par matasos (silky), fiindca parul tau sta in toate directiile deoarece il speli cu ce nu trebuie.
Nu uita sa-l usuci natural, fara feon sau alte uscatoare si vei avea intotdeauna un par frumos si "cuminte'.
Poti incerca sa urmezi Curly Girl Method. Chiar daca nu au parul cret, multe persoane urmeaza aceasta metoda pentru a-l ingriji si a invata sa-l accepte si sa-l iubeasca asa cum e. Este in grup de suport pe Facebook (Par cret si bucle rasfatate). Poate cu o ingrijire corespunzatoare vei descoperi ca ai parul ondulat sau chiar cret
Te poti spala cu șampon Head&Shoulders, Elseve si șamponuri din astea care iti curata bine parul, sa te dai cu o masca pentru par, si sa NU te mai dai DELOC (doar la evenimente mai speciale) cu fixativ, cum au spus si ceilalti oameni mai jos. Sper mult ca te-am ajutat!
baaa3466 întreabă: