De ce nu mergi la dermatolog? Cu siguranță îți va da ceva bun pentru părul tău! Baftă!
Bună.
Apa de spălare să fie mai rece, nu mai faci "apel" la placă, feon, etc. cât și la fixativ/gel/ceară/etc. deoarece trebuie să lași părul să respire.
De asemenea dacă nu apare nicio amelioare în 3-4 săptămâni mergi și la medicul de familie pentru analize de sânge, dermatologie.
Pa, pa.
La mine da rezultate vizibile. care 1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat
Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe luna.
Buna seara,
Ar fi bine sa mergeti la un medic dermatolog. Daca doriti sa incercati si alte retete naturiste va recomand urmatorul articol: http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-par-stralucitor
Ai grija si la alimentatie. Daca niciun tratament exterior nu functioneaza incearca o cura de fruncte si legume.
Eu folosesc sampon si masca de la avon pentru par uscat si degradat de la Advance Techniques si pot sa spun ca acum am parul mult mai frumos decat inainte si chiar sunt bune. Sper ca te-am putut ajuta :*
Incearca gama reparatoare de la ELSEVE, L'oreal.Mie una mi se pare buna, in prezent o folosesc.