anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am parul lung, imi ajunge pana la omoplat, si am varfurile un pic cam arse. adica fata de restul firului. ce pot sa i fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Taie varfurilehappy.
Varfurile se tocesc sau se ard, de aceea este recomandat sa le tai periodic (la vreo 2-3 luni)happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am inteles. mc

| Kimmy22 a răspuns:

Hello! Pai poti merge la frizer sa iti mai ia din varfuri (pentru ca se despica). Pentru a evita despicarea firelor la varfuri foloseste intotdeauna un sampon de buna calitate, cu proprietati hidratante. Dupa ce aplici balsam, asigura-te ca ti-ai clatit foarte bine parul. Esti bine sa faci asta alternand apa calda cu cea rece. Astfel, cuticulele protectoare vor fi mai bine fixate, iar parul tau va capata o stralucire aparte. Sper ca ti-am fost de ajutor! happy

| PattyC a răspuns:

Taie-ti varfurile ca nu ai ce altceva sa ii faci si daca nu ii tai varfurile parul tau nu mai poate creste asa am auzit.

| tagg a răspuns:

Taie-ti un pic din varfuri;.

| MiaSanMia a răspuns:

Clar ca trebuie sa ii tai varfurile. Si eu sunt barbat si am parul oarecum lung. Pot spune ca fac asa si sunt multumit de "freza" mea laughing