anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am parul putin deteriorat si putin ars. mi-am luat un balsam de la gliss pentru par ars si deteriorat. era cel mai scump din raft. este bun balsamul? trebuia sa-mi iau de la naturaliste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si asta o spun un copil de liceu din propria lui cultura nu? tot nu m ai convins.

| Dana211 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Copil de liceu acum vreo 3 ani poate si cultura e data de anii de medicina facuti pana acum. Nu trebuie sa te conving cu nimic, pana la urma e problema ta daca iti cheltui banii pe chestii inutile.

| anonim_4396 explică (pentru Dana211):

Da sigur.

| Dana211 a răspuns:

Din moment ce parul tau e deja ars nu ii mai poti face nimic, decat sa il tai si sa il lasi sa isi revina singur. Toate reclamele de la tv cu tot felul de produs pentru par ars, deteriorat etc sunt o prostie pentru ca parul nu isi poate reveni daca nu e taiat si lasat in pace.

| anonim_4396 explică (pentru Dana211):

Cu ce iti sustii afirmatia? ai incercat timp de 6 luni produse de par pentru parul ar si n au mers? altfel n am cum sa te cred.