| numesiprenume0 a întrebat:

Am pe fata cateva zgarieturi(escoriatii) mai adanci, de 2-3 saptamani. Ceea ce doresc sa aflu este la cat timp se vindeca complet? Ce pot face ca cicatricea sa fie cat mai putin vizibila sau chiar deloc? Dupa atata timp inca se vede destul de clar, pielea este denivelata, rosie. Ce pot face pentru asi reveni? Mentionez ca in prima saptamana am folosit betadina (cauza ce a provocat caderea a ceea ce se numeste in termeni generici zgaiba), dupa aceasta am continuat cu o lotiune de cicatrizare pana in prezent. Problema este ca inca este destul de vizibila. Ce sanse mai am sa dispara? Ce mai pot face? Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AdelinaC a răspuns:

Cel mai probabil iti va trece in cateva saptamani, da-te cu crema de galbenele, are efect cicatrizant