| BuGsstormbunny a întrebat:

Am pe scalp destul de multă matreață și niște locuri unde se simte dacă pun mâna și se ia de acolo ca un fel de scoarță. In câteva locuri sunt acele "plăci". Ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Răspunsul nu îl găsești pe TPU. Mergi la o farmacie și spune-i problema, ți se va da un șampon tratament pe care îl folosești de 2 ori pe săptămână, nu zilnic! Cu cat de speli zi de zi, se îngrașă părul, apărând acele deshumări ale pielii, mai ales știind că ești sensibil.

| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce ai tu pare a fii DERMATITA SEBOREICA si se poate rezolva cu "sampon cu NIZORAL", cumparat din farmacie.
Spalarea la cap sa se faca pentru urmatoarele 3-6 luni, doar cu acest sampon cu nizoral, iar clatirea cu apa calduta si otet.

| Auraaaaaaaasssssssss a răspuns:

Spalate des pe cap si freacate cu sampon 2 minute fara oprire

| BuGsstormbunny explică (pentru Auraaaaaaaasssssssss):

Mă spăl des și am folosit și sampon antimătreață. Nu cumva am dermatita seboreică?