| DDCC a întrebat:

Am postat această întrebare pe RoMedic http://www.romedic.ro/forum/problema-transpiratie-excesi va-la-mama-97878
Textul nu conține diacritice fiindcă scrie asta în regulamentul lor.
De asemenea scrie pe site că nu este garantat dacă voi primi sau nu răspuns.
Așa că postez și aici această întrebare în speranța că voi primi un răspuns de ajutor (măcar încerc).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CuriousStuff a răspuns:

O sa primesti cu siguranta si un raspuns de la un medic pe site-ul ala dar iti spun din experienta mea ce stiu.
Am si eu o cunostinta cu acceasi problema si ori de cate ori a fost la medic ba nu a fost luata in serios, spunandu-i-se ca toata lumea traspira mai mult sau mai putin ba a primit ceva spaturi care nu au funtionat si chiar cateva medicamente naturiste si nu numai care nu au dat niciun rezultat. Singurul mod prin care scapi 100% de hiperhidroza e operatia. Si avand in vedere ca are si riscurile ei si cred ca e si destul de scumpa nu merita efortul. Mai asteapta alte raspunsuri. Daca nu vrea sa mearga la un medic sa vada daca nu cumva problema e de natura hormonala sau altceva, alte sfaturi nu avem cum sa-ti dam. Multa sanatate tie si mamei tale.