Daca poate fi salvata, salveaz-o indiferent ca ai bani sau nu, te imprumuti.
dintii sunt extrem de importanti!
daca ramai fara dinti, azi fara unul peste 1 an fara altul si asa mai departe, va fi foarte greu in viitor
implanturile sunt un chin nu doar din punct de vedere financiar ci si cat ai de tras ca sa te vezi cu ele asta pentru cine stie si are implanturi
Anul trecut la cabinetul la care merg in mod normal, am lasat 1400 de lei pentru a imi "rezolva" 2 carii la 2 masele, apoi 300 lei detratajul- asta e recomandat sa se faca de 2 ori pe an
preturile sunt mari in general la cam toate cabinetele stomatologice, din punctul meu de vedere insa merita sa ai grija de dinti!
si preturile pe care l-am dat eu sunt mici, sa vezi cat lasa cei care isi pun implanturi sau au lucrari complexe
dar merita, pentru ca dintii sunt importanti, de aceea am zis nu te uita la 500 sau 900 sau 1500 de lei!
E o problema. Vei ramâne fara un dinte și te va afecta la mâncat, estetic samd. Și dacă vei vrea un implant odată va fi mult mult mai scump.
Fiind ultima măsea din spate nu o să mă afecteze estetic, la mâncat nu sunt sigur. Frica mea la extracția dentară este să nu se spargă/rupă măseaua și să rămână bucăți în interiorul gingiei