| nfren a întrebat:

Salut, am probleme cu sinii, am 18 ani si am in ei niste sfircuri mari de vreo 4-5 ani ce poate fi? cum pot sa scap de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Nu cred ca poti sa faci nimic, asa te-a inzestrat natura, dar o sa ai un mare avantaj atunci cand vei deveni mamica deoarece, copilasul tau va avea un mamelon bun, pentru a se putea hrani fara probleme.
Asa este structura sanilor tai si trebuie sa o accepti pentru ca, face parte din tine.
Natura stie de ce ne face asa cum suntem si pentru ca, aceasta este dotarea pe care o primi o data cu nasterea cred ca, trebuie sa ne iubim asa cum suntem si mai ales trebuie sa ne respectam statutul de persoane creatoare de viata, acesta fiind rolul primordial al femeii pe aceasta lume, rol pe care trebuie sa ni-l indeplinim, atunci cand suntem destul de "copti si responsabili" pentru progenitura noastra.
Iti doresc sa nu intampini in viata nici un obstacol, si sa fii sanatoasa si iubita pentru ca, asa vei putea deveni o persoana fericita.

regis
| regis a răspuns:

Sfarcuri mari de vreo 4-5 ani? Sper ca nu sunt ani lumina...

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu ai cum sa scapi! si eu am sfarcurile cam maricele...asta este!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cumva vrei sa spui ca ai niste noduli in san? Daca da, atunci e cazul sa te duci cat mai repede la un ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un doctor si iti va spune ce da faci.