| Rauuul a întrebat:

Salut.Am probleme cu transpiratia subrat...Am tot intrat pe tot felul de site-uri si am gasit pe TPU un raspuns la o intrebare de a unui user.Raspunsul era asa : "Mama imi zisese sa-i spun colegei mele de banca care are probleme cu glandele si mi-a zis sa-i spun sa se spele cu bicarbonat de sodiu alimentar sa dizolve in apa si sa se spele." Chiar functioneaza aceasta chestie? Vreau raspuns urgent.Dau funda!promit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Da, am probat si este o solutie buna. Dar am inteles ca nu trebuie exagerat cu aceasta metoda pentru ca pielea are nevoie sa respire, sa transpire iar bicarbonatul de sodiu ar impiedica asta. Este o solutie pentru ocazii sau cand porti o camasa deschisa la culoare, etc.

5 răspunsuri:
| SIsUTuDoR a răspuns:

Buna nu stiu cum tiar fi sa te speli cu asa ceva poate functioneaza nu stiulaughing).eu iti recomand sa te speli in fiecare zi si sa folsesti un deodoran de ex ''mennes speed stick-gel'''este bun nu cred ca ai mai avea probleme de genu happy. FUNDAhappy.

| fringe a răspuns (pentru SIsUTuDoR):

Perspirex este cel mai bun produs credeti`ma efect 100%garantat dupa prima aplicare, eu am scapat de aceasta problema definitiv il puteti cumpara de pe siteul acesta http://www.befamous.go.ro, vi se vor returna banii daca nu apar efectele dorite sigur

| zuzualina a răspuns:

A incercat si o pr de-a mea si a zis ca merge

| allynutsa a răspuns:

Salut! Inainte sa apara deodorante, creme si alte chestii, oamenii foloseau cu succes bicarbonat pentru igiena intima.sau am auzit ceva chiar si de zeama de lamaie.asa ca, da! functioneaza!

| fringe a răspuns:

Perspirex este cel mai bun produs credeti`ma efect 100%garantat dupa prima aplicare, eu am scapat de aceasta problema definitiv il puteti cumpara de pe siteul acesta http://www.befamous.go.ro, vi se vor returna banii daca nu apar efectele dorite