| MotoBlitz a întrebat:

Salut! Am purtat pantofi câteva zile la rând la muncă și acum nu prea îmi mai simt degetul mare de la picior, eu cred că este de la bătături. A mai pățit cineva așa ceva, în cât timp trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Am patit eu cand lucram la inceput. Tot asa mi-au fost da-ti niste bocanci cu bombeu metalic mai mici cu o marime. Nu aveau numarul meu si aveam de ales intre cei pe care i-am ales, mai mici si altii cu doua numere mai mari. Evident ca i-am ales pe cei mici, pentru ca cu ceilalti mari, ma impiedicam pe acolo ca o curca beata laughing. Totusi, am patit ca tine si mi-a amortit degetul mare de la piciorul drept. Cam o saptamana sau doua m-a tinut senzatia.

| Floreenofficial a răspuns:

Buna! Eu port cam mereu pantofi și cred că ori îți sunt mici ori strâmți, ceva este și cred că ar trebui sa îți iei alții.Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti ceva mai comod la munca.

| VadimIvanov a răspuns:

Ar trebui să îți iei alți mai comozi!