| gladiatoru5000 a întrebat:

Salut, De cativa ani ma lupt cu o depresie urata, am ajuns sa nu mai fac lucrurile care imi placeau inainte, zi de zi ma simt in plus, am mii si mii de ganduri si as vrea ca totul sa se termine odata, m-am saturat, am fost internat de 2 ori la psihiatrie, dar tot mintea mea imi zice sa imi fac rau in continuare, ceva ma impiedica...ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SingleForOne a răspuns:

Aș putea discuta liber despre aceste lucruri în privat. Doar sper să fie în puterea mea să înțeleg, și sa ameliorez situația, cât de cât. Am vorbi mai pe larg, în timp ce aici răspunsurile sunt oarecum restrânse. Dar dacă vrei să explici pe larg, aici, despre toate, și asta e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred că de când s-a schimbat anotimpul mulți dintre depresivi se simt și mai rău decât înainte, cel puțin până în martie tot nasol ne vom simți unii cei drept nu toți.
Încearcă să schimbi medicul, tratamentul nu știu să mărești doza, daca o au de mult timp e depresie cronica și așa de manifestă ea cu suișuri și coborâșuri e imposibil de controlat z nici psihologii nici tratamentul nu are ce să facă fiindcă e recurenta, ba trece ba revine și tot așa la nesfârșit, avem momente relativ bune și momente când ne ațintește la pat cu orele /zilele. nu știu dacă ai fost la psiholog dar daca nu încearcă nu se știe poate tu reușești să combați depresia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Incearca sa te obosesti fizic putin, fa sport, alearga, mergi cu bicicleta, box, etc. Ti-as recomanda sa te documentezi despre meditatie si sa incepi sa practici usor, usor sa vezi cum te simti. Cei mai multi dintre noi incearca sa fuga sau sa reprime gandurile negative pe care le avem uneori, dar incearca sa le imbratisezi, sunt ale tale si esti constient de ele. Prin exercitiu, poate reusesti sa le transformi in ceva ce iti aduce liniste sufleteasca. Apuca-te sa citesti genul acesta de carti, pe mine m-a ajutat!

| NoisyLight a răspuns:

Asta se întâmplă celor care au mintea odihnită.
Ai două variante: du-te la muncă, sau lasă gazul deschis.

| skull12 a răspuns:

Doar un singur lucru, bine, de fapt doua, eu nu o sa mai comentez dupa acest comentariu, citeste biblia si roaga-te, poate o sa para banal, dar totusi, incearca, o sa-ti fie mai bine!