| eanadandre a întrebat:

Salut! Am racit de o saptamana jumate,febra si simptomele principale ale unei raceli nu mai sunt dar problema a ramas la plamani. Miercuri mi s-a zis ca am bronsita si iau tratament. In acelasi timp am facut si otita, nu mai pot auzi cu urechea dreapta, am picaturi pentru aceasta dar de asemenea nu da semne ca s ar reface desi o am asa de 4 zile. Cu plamanii insa dadea semne ca ar trece dar azi noapte m-am trezit la 5 si ma tineau plamanii foarte puternic,adica nu puteam trage aer in piept, nu puteam respira fiindca daca incercam tuseam si cand voiam sa iau aer iar acea durere, am tusit atat de rau si in somn de am simtit cum eram aproape sa vomit. Daca problema nu trece credeti ca ar trebui sa merg la spital? Am simtit ca ma sufoc azi noapte

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

La medic ai fost? Radiografie ai făcut? Analize medicale ai făcut?

| eanadandre explică (pentru gabicoo):

Am fost la medic, altfel n aveam tratament. Restul nu

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medic urgent!
Poti merge chiar la urgente. Nu mai astepta!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la pneumologie sa iti dea trimitere la CT pulmonar

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Da, ar trebui sa mergi la spital deoarece dupa bronşita asta te poti trezi cu astm.
Medicii de familie nu prea iau in serios unele probleme.Nu prea ar trebui sa risti, Doamne fereste, te poti si sufoca in somn.

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la spitalul de boli pulmonare sa ti se faca o radiografie la plamani, sa nu ai deja penumonie.
Sanatate multa!