| Andrrei a întrebat:

Salut am sa incep cu inceputul
In data de 17.10.2010 am facut operatia de fimoza sau circumcizie cum ii zic unii totul a fost ok s-a terminat in 30 de minute anestezie totala prin perfuzie am fost internat intr-o camera care din cand in cand mai trecea asistentul impreuna cu doctorul la mine totul fain-frumos a venit si ziua externarii in care sunt si acum in prezent nalamurirea mea este rumatoarea si vreau sa-mi raspunda cei care au facut aceasta operatie nu orice dezinformat sau speriat sau daca se poate sa-mi raspunda si un doctor/doctorita
Dupa cate zile vindecarea este pe final, cand imi pot atinge capul penisului fara sa am vreo senzatie "naspa"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este normal, acum este hipersensibil, fiindca pana acum era acoperit si protejat de preput. O sa revina totul la normal in 2-3 luni.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În 7-10 zile! Mare grijă cu igiena locală.
Sănătate.
Pa, pa.

| mihaibrasov a răspuns:

Am facut si eu acum cativa ani. Cam in 2 luni e vindecat total, n-o sa te mai jeneze deloc. Mie mi-a facut anestezie locala cu injectie in baza penisului, la tine o fi fost mai tricky.
Treptat se vindeca si devine pielea descoperita de pe cap mai aspra. Ai rabdare happy.

| weeds a răspuns:

Nu cred ca exista o reteta universal valabila, depinde de la individ la individ. Ai si tu un pic de rabdare, intr-o saptamana probabil ca scapi de senzatia nasoala.

| Andrrei explică:

Multumesc de comentarii si pentru sfaturi, sunteti niste oameni deosebiti, vas da la toti fonta dar nu am facut acest topic sa dau funde si sa premiez pe cineva am facut acest topic pentru a ma ajuta pe mine si pe altii ca mine.
Va multumesc!