Ce ai tu este o problema pe care multi o intampina. Nu stiu daca ai ceva boala, se poate sa ai acele kg doar pentru ca ai mancat. Problema la tine este ca nu ai ambitie, eu as zice sa o lasi naibi de shaorma, kebab si fast food-uri de genul. Nu am zis sa nu mananci deloc, mananca, dar nu des si mult. Eu mananc un kebab, poate doua, o data la doua saptamani, nu ma ingras deloc si ma simt bine in pielea mea si asta ma motiveaza sa nu ma duc pe calea acestor prostii de mancaruri. Nu poate nimeni sa te faca sa devii mai slab daca nu vrei tu. Cum nici un fumator nu se poate lasa de fumat daca nu are ambitie, la fel si la tine, nu poti slabi daca nu ai ambitie, eu as zice sa iti pui obiective de genul: pana luna viitoare voi slabi x kg, si chiar daca nu reusesti sa slabesti cate kg ti-ai propus, macar ai slabit si nu mai esti ca inainte. Si pe luna viitoare iti vei stabili din nou un obiectiv de y kg pe care sa fii sigur ca il atingi(nici ceva mic cum ar fi: 500g, sau valori de genul)
Cat despre parintii tai, eu as zice sa le spui tot ce ne-ai spus si noua, ei te pot ajuta mult. Mergeti sa faceti un consult la medic, poate ai o boala, nu se stie. Sa iti ia un nutritionist, fa sala, abdomene multe si flotari. O viata sanatoasa pe langa faptul ca iti lungeste viata te si face sa arati bine, te face sa fii un om sanatos, un om fara probleme numai bun la orice.
Am si eu colegi grasi dar totusi au prieteni multi, iar eu zic ca acest lucru tine si de cum te comporti tu, etc nu doar de greutatea ta. Poate ai o mentalitate inca de copil si ei te considera mai ciudat. Incearca sa te maturizezi si sa nu ii bagi in seama cand isi bat joc de tine, arata-le ca nu esti ceea ce cred ei, arata-le ca esti baiat cu potential si ca poti face lucruri de care nu credeau ca esti in stare. Tot timpul trebuie sa impresionezi, astfel ii atragi. Daca nu merge nici cum, eu zic macar sa inveti, fiind mai bun la invatatura ca ei, tot timpul poate vor apela la tine sa le dai o tema sau ceva ce nu au stiut.
Pana una-alta, eu zic sa faci acum acest lucru, si anume: mergi la parintii tai si spune-le ce te supara, ei nu au cum sa te ignore, nu au cum! Esti copilul lor si te-au facut cu scopul de a ajunge cineva si de a te ajuta, nici un copil nu este facut fara sa aiba un scop, toti avem ceva de realizat in viata. Asadar spune-le tot, ei stiu bine ce au de facut. Cu ei iti permiti sa vorbesti orice si nu isi vor bate joc de tine.
Bafta!
Salut,
In primul rand nu trebuie sa pui la suflet ce spun cei din jur, ca lumea oricum vorbește, ori ca ești prea slab, prea mic, prea scund, prea înalt... Trebuie sa ii lași in pace si sa nu îți pese de ei.
Dar intr-adevar pentru tine însuți faci exerciții si e bine ca vrei sa aduci o îmbunătățire, care poți începe prin mult cardio, mâncat echilibrat si chiar mai puțin (mai sănătos) si o sa se cunoască rezultatele in timp, dar funcționează.
Nu neapărat aspectul fizic determina daca ai prieteni sau nu, de ex Codrin Bradea You tuberul, are pătrățele si muschi, NU din contra, si este printre cei mai urmariti din Romania, are incredere in persoana lui si nici nu conteaza.
In concluzie sa nu iti pese de sltii si nu e problema daca nu ai prieteni in etapa asta, ca multi nu au sau sunt doar fake, si mai bine unu doua persoane cu care te intelegi mai ok interactionezi iar restul doar de suprafata.
Si cardio mult, mancare sanatoasa si o sa vezi rezultste si implicit o sa ai mai multa incredere in tine, ca doar esti barbat