Bautura. De fapt, băuturile. Cred ca le - ai cam încurcat. Nu se bea orice oricum. Plus epuizarea fizica. Nu e de mirare ca ai căzut. E de mirare ca ai putut sa te ridici din pat. De regula, cei ce trec prin asa ceva nu se ridica din pat toată ziua.
Ai căzut pentru ca ai fost la limita, corpul nu a mai avut resurse sa te tina. Mai apoi, și - a revenit.
În timpul nopții avem mișcări ale corpului. Somnul agitat datorită intoxicației cu alcool a făcut să faci mișcări mai mari până ai căzut din pat. Sau ai căzut după ce te-ai trezit? Leșin. Intoxicație cu alcool.
Nuu, m-am exprimat gresit. M-am trezit, m-am dus in cealalta camera unde ceilalti inca petreceau, si dupa mi s-a rupt firul, m-am trezit pe jos linga usa, apoi linga pat tot pe jos, si a venit cineva si mi-a dat apa cu lamaie si incet mi-am revenit.
Unii au alergie la alcool.
Alcoolul provoacă dependentă și distruge famili și o sa devii dependent nu este bine eu zic sa nu Mai bei frate dale dreacu o sa ajungi rău și in plus îți distruge si sănătate lasă le uite deja îți distruge sănătate Eu îți dau un sfat frățește dacă vrei dacă nu este alegere ta
Dupa ce bei alcool sangele se ingroasa si circula mai greu, si poate ajunge mai greu la creier de unde si ameteala/lesinul.
Corpul tau e si mai slabit imunitar dupa o seara de betie + mersul la sala care ti-l oboseste si are nevoie de repaus (dormit) sa-si revina. Din cauza la alcool somnul nu e calitativ si te trezesti uneori mai obosit.
Incearca sa nu bei mai mult decat trebuie sau macar sa ai timp sa te relaxezi dupa o seara de betie.