Buna. Problema asta am avut-o si eu, si nu stiu, dar a trecut de la sine. Cel mai probabil ai o acumulare de aer in intestine. Incearca atunci cand mananci, sa nu mananci repede, si intre timp ce mananci, sa mai iei cate o inghititura de apa. Eu ceva de genul asta am facut. Sper sa te ajute si pe tine. Sa ai o seara placuta.
Poti sa-mi spui si mie in cat timp ti-a trecut tie? Eu deja de 2 saptamani sunt asa... si chiar ma deranjeaza.
Asta a durat la mine cateva luni bune (uneori cu pauza de 1-2 saptamani), dar nu-ti fa griji, pana la urma e o reactie a corpului.
Am avut o situatie similara cam 2 veri la rand, in sezonul cald, aveam ghioraituri si intepaturi in toata zona abdominala, inclusiv spre spate, am fost la multu doctori gastro si mi-au recomandat tot felul de tratamente mai mult sau mai putin bune.In cele din urma a trecut de la sine, era pe fond nervos, de la stres.Cel mai probabil ai un sindrom de colon iritabil care nu e deloc periculos, multi oameni sufera de el si traiesc linistiti.Eu am luat Meteospasmil cate o tableta pe zi timp de o luna si mi-a fost mai bine. Poti incerca si niste ceaiuri de colon, gasesti la plafar sau farmarcie.
Deeaandreea9156 întreabă: