| Oleagramor a întrebat:

Salut.
Am și eu iarăși o problema.
Nu îmi vine mestruația deja de 14 zile întârziere, ultima mestruație am avut-o pe 6 iulie, dar pe data de 15 iuli am avut o săptămânâ scurgeri maronii doar în fiecare dimineață puțin si până în ziua de azi nu mi-a venit mestruația. Am făcut câteva teste de sarcină și sunt negative, ce poate fi oare? O sa plec la ginecolog pe la sfarsit de luna dar până atunci nu am răbdare să aflu ce e, cine a mai pățit așa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| GouDidodino a răspuns:

Esti gravida

| DiandraJo a răspuns:

Bună, nu ai de ce sa te temi
Mie nu mi vine de 2 luni și în perioada în care trebuie sa-mi vina îmi apare scurgerea aia de bun venit (nu prea multe fete o au) dar nu mi vine.
Am căpătat dereglarea aceasta de la mare
Oricum voi merge și eu la ginecolog pana la sfârșitul lunii sa ma asigur ca nu e nimic

| Oleagramor explică (pentru DiandraJo):

Mulțumesc sper sa fie tot bine

| alexandrq5765 a răspuns:

Depinde daca ai facut sex protejat sau nu. Eu am avut mici scurgeri maronii in diferite zile dar nu le bagam in seama. Cred ca erau din cauza diferitor factori la care eram supusa. Stai linistita, daca testele sunt negative ele nu mint, daca vei merge la ginecolog stai linistita, nu merita sa te stresezi.