Incearca sa mananci cat mai mult, dar ai grija sa nu faci excese de anumite alimente ca sa nu dai in altele...
dar depinde foarte mult si de corpul tau. poate asa esti tu mananci, dar nu asimilezi.ai vorbit cu ai tai? puteti merge la un doctor care sa te consutle si sa. ti dea anumite vitamine care te vor ajuta sa te ingrasi
multa bafta
Depinde si ce inaltime ai dar oricum nu, nu e normal.Eu aveam vreo 25 kg la varsta de 7, 8 ani. Daca vrei sa te ingrasi mai mult, mananca seara dar vezi sa nu te obisnuiesti asa pentru ca atunci o sa te ingrasi prea mult.Sau,poti folosi calciu, pentru pofta de mancare.
Sper ca te-am ajutat.
Salutari.
Mai cunosc persoane asa dar nici chiar asa slabe.Verisoara mea are 8 ani si are 23 de KG.Incearca sa mananci ce vrei tu, cand vrei tu dar nu cumva dupa aia sa te ingrasi prea mult.
Buna si eu am un baiat care la varsta de 8 ani are23 de kg am fost la doctor siiam facut analize si mi a zis sa stau linistita ca asa e organisnul lui nu are nici o problema totusi tie cred ca ar trebui sa faci niste analize pentu a sta linistit asa ca vorbeste cu parinti si succes
Depinde ce analize ai facut...
Mergi la endocrinologie si spune problema... si ai sa faci analize speciale, in urma carora vei afla de ce... cum...si ce trebuie facut in scopul solicitat de tine. sanatate.
Poti avea o afectiune endocrinologica pentru care arderile tale nu sunt bune si metabolismul dat peste cap, sau nu asimilezi anumite enzime din aceste cauze poti sa mananci cat vrei ca nu te ingrasi daca iei multe vitamine si calciu se pot depune la incheieturi, rinichi sau alte locuri unde nu e cazul sau in cel mai bun caz sa-si faca efectul peste ani asa am patit eu am fost de 42kg la 21de ani si am luat ani la rand vitamine si de toate si acum dupa peste 10 ani m-am ingrasat si nu mai pot da jos. deci mergi la endocrinolog prima data sa vada ce nu functioneaza bine de nu asimilezi nimic din ce mananci.
E grav.Cred ca esti ca un schelet. Ori probleme endocrinologice sau viermi intestinali.La viermi analizele se repeta.Consulta un medic pediatru, mai cu experienta...baietelul meu tot12 ani are dar are greutatea dublu fata de tine, si nu mananca asa grozav, doar cei place.Multa sanatate!
Hmmm... Eu am 11 ani aproape 12 si am 37 de kilograme si 1.60 si ma consoder foarte slaba, dar depinde ce inaltime ai, oricum mai mult de 1.50-1.55 nu ti-as da pentru. ca daca ar fi asa te-ar lua vantul... Si eu incerc de foarte multa vreme sa ma ingras, dar nu reusesc. In cazul in care voi reusi iti voi spuns si tie "reteta".