Mergi la un centru specializat pentru toxicomani.
Din păcate, e ceva normal sa îți pierzi controlul chiar definitiv după porcăriile astea.
I-aș împușca direct pe cei ce le oferă.
Nu stiu daca a fost un atac de panica sau ce naiba, m-am ridicat nestiind. am simtit ceva nu stiu ca si cum mi s ar taia filmu, si ma simteam intr-un vis, e de neexplicat nu stiu
E greu să dăm sfaturi fără să știm ce ai fumat. Substanțele care se fumează ies din corp în maxim câteva zile, deci restul e sigur creierul tău care îți face figuri, cu alte cuvinte, te sperii degeaba, doar amintindu-ți acele momente. Din descrierea ta nu sună a marijuana, deci presupun că erau ceva legale, care sunt mult mai periculoase decât iarba.
Am fumat ceva ce mi-a dat un var, nici el nu stia ce e, s-a eliminat drogu sunt sigur, n am niciun raspuns sigur de la nimeni, tot ce mi s-a intamplat e foarte aproape de mine. adica trecutu. nu stiu ce sa fac
Eu spun sa te duci la medic. Cel putin in Romania consumul in sine nu e incriminat.
Drogurile (chiar si alcoolul in situatii extreme) pot declansa boli psihice. Daca esti predispus la a avea astfel de boil, e crede ca iarba este un stimulent pentru asta.
Medicii stiu doar pastile sa mi dea, am incercat in astea 4 luni sute de pastile. nu-mi fac bine
In momentul in care ai o afectiune psihica din cauza consumului cronic de alcool sau alte substante, starea de poate ameliora in principiu. Si da, majoritatea pastilelor alora te fac molesit si iti scad concentrarea, dar e un pret mic pentru a avea o stare normala.
Orice pastila iau sunt obisnuit sa ma agite. si mi fac rau singur
Bine că ți-au făcut bine drogurile...
Pfff...
Nu mi au facut, ba din contra.
Normal ca nu e de glumit, nu pot iesii din casa, sunt foarte panicat, obosit, ametit, sensibil 24/24
De la iarba nu faci asa, e inofensiva
Nu e normal ce ti se intampla.
Ce sa iti explicam daca tu nici nu stii ce ai fumat?
Si e super stupid sa fumezi asa mult cand tu nu fumezi nici tigari normale
Ai dat soc la organism
Sau poate totul e in capul tau.
Asta s-a intamplat in Germania acum 4 luni, a fost ceva ce mi-a dat un var ce nici el nu stia exact ce e, amandoi am crezut ca e iarba. am fumat peste masura pentru prima data, si tigari normale fumam. nu stiu ce e de facut, am vorbit cu multi psihiatrii, doar pastile. si nu-mi fac bine