Buna! Si eu am aceeasi problema fir-ar, dar nu ma culc la 4 totusi, ci pe la 1.
Si eu incerc sa ma trezesc devreme dimineata, ca sa fiu obosita seara, sa ma pot culca macar pe la 10:30. Dar, nu prea functioneaza pentru ca inchid ceasul' si ma culc la loc :-)).
Incearca sa faci ca mine, poate la tine merge :-)
Pa-Pa :-)
P. S. Fa sport ziua, sau ceva obositor, trezeste-te dimineata, pe la 8 cred ca este bine, si ai sa vezi ce obosit esti, incat la 10 noaptea vei fi deja in lumea viselor frumoase :-)
Succes
Pai... ii rogi pe cativa dintre cunoscuti care stii ca se trezesc pe la 8 dimineata, de exemplu, sa te sune la ora 8 pana raspunzi, iar dupa ce te trezesti, te duci la baie si te speli cu apa rece pe fata. Sa vezi cum adormi seara pe la 12 juma :)... cel putin la mine a functionat
Pai nu mai sta la calculator fa alte activita-ti si creieru tau se va obisnui, eu de exemplu, cand ma trezesc imi fac treburile si ma pun la televizor ca sa nu fiu obsedata de calc pana la 1-2 ma uit la televizor, aprind calculatoru pana la 4-5, imi scriu niste teme, app am talentu sa desenez si ma apuc de facute niste portrete, cand am terminat pe la 8 aprind calc pana la 1-2, si daca nu ma ia somnu ma uit la ceva film pana ce ma ia somnu. Succes
Sper ca ti-am fost de folos. Si da, nu e bine pentru sanatate ce faci.:-s.
Trezeste-te doua zile la rand la ora 9 dimineata, indiferent la ce ora te-ai culcat si nu dormi absolut deloc in cursul zilei. Iti promit ca vei reusi sa adormi seara devreme (secretul este sa te scoli cel tarziu la 9 zilnic, fara abatere, indiferent de ora la care te-ai culcat si nici macar sa nu stai in pat in cusrul zilei).
acum vreo 3 ani si eu eram cam obsedat de calculator stateam pana pe la 2-3 noaptea pe net dar a doua zi eram fresh
pai ce sa zic eu mi-am gasit alta activitate si am uitat de pc incearca ceva nou petrece mai mult timp cu prieteni nu iti petrece toata viata la pc in lumea virtuala
Cunosc multe persoane in situatii asemanatoare chiar si eu, ma culc pe la 2, 3, 4, 5 noaptea si neata ma trezesc pe la 10, 11, 12 dar problema mea este ca vreau sa pot adormii pe la 00:00- 1:00 dar nu am somn si sa ma trezesc pe la 8-9dimineata.Nu prea vreau sa fac sport pentru ca vreau sa ma ingras si asta ar` insemna sa slabesc.
Te inteleg perfect.Pe la ora 3 inchid computerul/laptopul iar apoi merg in pat.Deschid TV-ul si ma uit la un film care de obicei e comedie, iar daca nu gasesc imi iau laptopul in pat si ma uit pe internet la o comedie sau la un film care sa imi placa.Si uite asa ma prinde si ora 6 pe computer. Dar eu ma trezesc la ora 11. Sau uneori nu mi se mai face somn si nu mai dorm.Incearca sa te obosesti cu niste activitati foarte solicitante.La mine nu functioneaza dar la tine poate ca da:d succes