anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
Am și eu nevoie de un sfat sau să îmi spună cineva daca mai e în situația mea.
Am 1.70 și 50 de kg și de ceva timp am observat că bătălile inimii mi se vad în partea stângă toracică destul de bine și mă doare (de 6 luni până acum).
P.s :am făcut analize,stomac,inima,plămâni,coloana.(stomac-gastrita și Brge, iar la coloana -lombosciatica, scolioza și spondilartrita)inima și plămânii sunt ok.
Unii doctori mi-au spus că sunt prea slab și de asta se vede iar alții îmi spun că de la coloana și stomac.
E așa că sunt prea slab și de asta se vede sau una din problemele respective afectează inima? Am întrebat destui medici și fiecare a avut răspuns diferit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intr-adevar, la 1.70m ar trebui sa ai 65-70kg ori tu esti intr-adevar sub-ponderal.

Nu cred ca te doare inima, odata ce nu ti-au gasit medicii nici un fel de anomalie la inima, dar cu siguranta faptul ca esti foarte-foarte slab, a declansat dureri osoase si intercostale care te sperie pe tine.
De ce nu mananci sanatos ca sa ajungi la o greutate normala?

| euphoric a răspuns:

Nu putem sti noi mai bine ca medicii. Probabil ca fiecare are dreptate și sunt toate cauzele la un loc.