| Alexandru_3604 a întrebat:

Am si eu o broblema. Nu stiu cum sa elimin frica de a da in cineva! Cand e la vreo bataie ceva chiar daca sunt cel mai mare si mai facut ma retine ceva ca sa dau vreo lovitura. Ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ceea ce spui tu nu este frica, este faptul ca in subconstientul tau sti ca daca ai face-o, ai rani grav pe cineva si te abtii, iar judecata invinge furia.Si faptul ca nu imparti pumni in stanga si in dreapta, ca nu esti agresor este bine, tine si de educatie, bun simt. Dar iti garantez eu ca atunci cand te vei simti in primejdie directa, te vei apara si vei aplica tot ceea ce ai invatat tu despre autoaparare. Daca nu ai invatat pana acum, atunci nu ar strica sa faci un curs de judo de autoaparare.Iti creste increderea in tine si privesti altfel potentialii dusmani, inveti sa lovesti ca sa te aperi.Toata lumea are frica! Curajul este puterea de a-ti invinge frica.

soothe
| soothe a răspuns:

Este o fireasca reactie de bun simt. In artele martiale, cei mai mari campioni invata sa se stapanaeasca si sa folosesca stiinta lor doar pentru a se apara.
Cei care lovesc primii sunt niste mici animalutze care se afla pe un nivel coborat de dezvoltare (mai ales spirituala).

| hândel a răspuns:

N-ai să găseşti o tehnică de eliminare a fricii, ci numai de control a ei, pentru. că frica este un sentiment cu care nu te acomodezi niciodată. Frica se bazează pe imprevizibil, pentru. că nu ştii cum o vor lua lucrurile, iar necunoscutul sperie. Tot ce poţi face, este să accepţi frica ca parte din tine, şi să acţionaţi ca o echipă pe principiul: unde-s 2, puterea creşte, după modelul psihotic - Miley Cyrcus şi Hannah Fontana.hee hee
Sportul chiar îmbunătăţeşte respectul de sine, ceea ce-ţi lipseşte în cazul ăsta.

| Adelinesmile a răspuns:

Eu zic sa nu te schimbi. Tu ce spui acum este ca vrei sa dai in cineva, dar de fapt nu vrei! Lasa-te mai bine asa ca nu o sa te omoare nimeni.

| LawR3n a răspuns:

Frica este naturală, toate fiinţele o au. Trebui să reuşeşti să te controlezi, dupa aia se bazezea numai pe adrenalină.

| chivas21 a răspuns:

Marius, lasa ca e bine asa, doar nu esti salbatic! Nu e frumos s`a te bati, chiar daca cineva si`o cauta! Nu se stie cum ai s`a lovesti pe cineva, cade si se loveste cu capul de o bordura sau ceva... eu unu chiar m`a laud ca nu m`am batut niciodata deci n`am lovit pe nimeni si nici nu vreau sa o fac vre`odata! Si oricum nu se rezolva nimic cu chestia asta, doar un om fraier se bate, care nu gandeste si nu stie sa`si rezolve problemele altfel! Bafta!

| mocatofa a răspuns:

Nu totul e cum zic cei de mai sus, cateodat esti nevoit sa te bati nu ai alternative si decat sa iei bataie sau sa fi umilit mai bine te bati.
Oricum ce barbat esti daca nu sti sa te bati!?
Cred ca ar trebui sa mergi la o sala de box 1 sptamana 2 si sa faci cateva meciuri " o sa ai mai multa incredere dupa.
Daca e sa te bati ' sa te bati numai atunci cand esti absolut nevoit sa faci asta.

| Joker1958 a răspuns:

Stai calm. nu trebuie sa stii karate ci sa ai suficienta forta incearca sa faci de ex flotari in fiecare seara si o arati mai bine sau eventul mergi la sala, oricum daca cineva sare pe tine adrenalina o sa te faca sa'i dai cateva lovituri deci iti trebuie forta dar si sa ii dai unde trebuie de ex poti sa'i dai la ficat/splina ca ii cam tai respiratia nu recomand pumniiin cap sau piept pentru ca pot fi mortali, un pumn in barbie l'ar da pe spate asta daca nu ar avea 100 kg si cam atatwinking

| pikco a răspuns:

Lasa ca tot "raul" e spre bine, oricum prin violenta nu rezolvi nimic. Problemele nu se rezolva ca animalele din jungla big grin Ci vorbind. Cred ca subconstientul tau stie asta si d-aia reactioneaza asa big grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce o sa iei o bataie de o sa auzi caiinii din Maramures, o sa realizezi ca de fapt, n-ai nimic de pierdut daca imparti si tu cateva smetii, asa, de control. laughing Lasand gluma la o parte, cred ca totul tine de cum ai fost crescut de parintii tai. Nu trebuie sa fii doar bland, sau doar violent. Fiecare situatie cere o anumita reactie. Nu stiu ce varsta ai, insa te sfatuiesc ca atunci cand este in joc onoarea ta sau a celor dragi tie, sa nu te dai la o parte de la a imparti cateva "capace", daca altfel nu se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prost ba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar pana acum ai reusit sa intri intr-o confruntare, te-ai batut cu cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, daca poti evita pe cat posibil daca nu bate-l parte in parte pentru ca altfel de cate ori o sa te intalnesti cu el o sa o caute. asa am patit si eu pana am vazut ca nu vroia numai el sa ma bata, mai era ink un scafalog si i-am batut de i-am zvantat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo tie, eu unu stiu cum e sa te bati sa iei bataie (nu chiar asa de rau cum dadeam). toata lumea de stie de frica. ce ai rezolvat? ca s-a da lumea la oparte? Sau ...cand ai zis ceva e lege pentru iei? ...Nu este bine! Nu vei mai avea un preten adevarat! M-am schimbat sunt mici scamatori. care fac figuri la mine. ii las sa vorbeasca le bag 2~3 replici si i-am omoratinvata sa ai replica pentru orice.si e mai dureros ca bataie si nu vei lua niciodata bataie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incurajeazate si apoi dai in fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Marius, eu iti recomand sa te gandesti si sa iti imaginezi scena confruntari cu cineva imagineazati cum il lovesti fa des asta. Creierul isi va face treaba iar cand vei fi in situatie el va actiona in conformitate cu ce ti ai imaginat

| V1sL0w a răspuns:

Hai ma lasati-l cu: Trebuie sa ai bun simt si sa vorbesti cu el. etc. Agresorii o sa creada ca este un fraier.

Pumnul:
Strans foarte tare
Poti Lovi:
In cap
Maxilar
barbie
sub barbie
Asta e mai periculoasa
In gat!

Piciorul:
calcal pe degete
in tibie
la gamba

| CorNNeL a răspuns:

Violenta este buna, mai ales cand vine un "boss" -> "fraier" si se i-a de tine, de ex eu am 15 ani, pentru cei care zic la multi ani Multumesc Tuturor, deci cum ziceam eram in discoteca si a venit o gragica sexy rau de tot la mine si prietenu ei era unu facut, avea 19 ani de sala, deci ma tarat in bae fata sa facem si noi ceva nu mai zic chestia asta, asa si vine ala peste noi, eu cand l-am vazut ca e mare ma gandeam cum sa-l abordez fara sa ne batem, i-am zis ba "Stai cuminte ca nu s-a intamplat nimica." atuncia mi-a tras un pumn in castravete laughing, ma manjit Sangele deja curgea ca cascada niagara, atuncia m-am enervat si i-am dat una intre ochi, ca sai invinetesc pe amandoi dupa aia se supara baiatu zicea ca i-am umflat numa unu laughing, apoi am petrecut incendiar si am capatat o gagica sexy 2013, in cOncluzie eu zic, cand vezi ca te inmoi inceraca sa nu lasi ochi in joc tine pumni strans incordat, si arata ca ai tupeu si esti gata sa te bati cu el, cand da el prima lovitura in cazul in care te loveste te va durea asta sti si tu da nu tare, in cazul in care nu te loveste si ezita pe langa nu fugi sau te da inapoi, atunci e oportunitatea cand lasa mana in jos tu ii dai una intre ochi laughing sau unde vrei in gura nas ochi gat nu te sfatuiesc ca il poti omora, in concluzie violenta ca sa zic asa e buna in cazul in care anumiti "DUSMANI" sunt smecher de smecher. Sper ca te-am ajutat, daca da da-mi funda daca nu nu asta e fratica. nu uita nu arata teama si asteapta oportunitatea si daca observi ca bataile inimi cresc nu ezita sa fugi cand el rateaza ii dai repede ca dupa te plezneste. BFT! Fetele din ziua de azi le plac baieti duri sa le poata apra ca fetele sunt cam indraznete si se da mari cu "IUBITU", 1.Nu fugi 2.Asteapta oportunitatea pe care tiam mentionato mai sus 3.Cand vezi cati cresc bataile inimi nu te speria e normal, multa bafta Noapte buna pentru id meu Syofthecarabian@yahoo.com atentie nu vreau din astia care sa ma injure dau mai ales accept la fete. Noroc!

| Denis_1041 a răspuns:

Salut! si eu am avut conflicte de genu asta... chiar si eu sunt inalt si cei care se luau de mine erau imi mici.cum s-ar zice mai dracosi. vaza e ca am zis in mintea mea ba daca totusi iau bataie macar sa dau si eu nu sa stau si sa iausi cand sa mai luat cineva de mine l-am altoit rau...asta e tot ori te dazlantui te apuca crizele cum se zice laughing)) sari si loveste ca o bruta adica {ciobaneste} cum apuci sal sper sati fi fost de folos

| Manu_2295 a răspuns:

Hai frate e bine sa stii sa te lupti cat de cat...cand mergi intr-un club cu femeia si se le'aga aia de tine, se da la femeia ta cum e? stai cu btu pe labe? E ff bine sa stii cat de cat sa te bati.mergi la un colt de strada si te ataca bagabontziice faci? stay ca o fetita? primesti da si daiwinking

| Alexandru_3604 explică:

Pai, multumesc pentru raspunsuri, dar daca stau asa dupa aceea par de prost, mai ales ca sunt si facut>

| Alexandru_3604 explică:

Multumesc! Dar vreau sa va spun ca dupa aceea par de prost, mai ales ca sunt si mare si inalt!

| MinuneaXD a răspuns:

Sall man sa iti dau un sfat...si eu am retineri uneori dar daca esti fata in fata cu el si iti da el un pumn in ochi sau in gura nu te panica pentru ca o sati pierzi cumpatul si o sa dai si in stanga si in dreapta.Stai calm si daca poti fa tu prima miscare.Cand stai fata in fata cu el dai un cap in nas iti garantez ca va lesinawinking