| Ionutdinu20 a întrebat:

Salut,am și eu o întrebare, am 20 de ani 1.93 și 78 de kg sunt cam slab pentru înălțimea mea și nu ma îngraș deloc. Eu nu vreau sa pun grăsime, m-as apuca de sala, ce îmi recomandați ca să cresc mai repede în masa musculara? Proteine gen gainer și din astea la borcan sau sa bag steroizi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda doar carne organica, legume si salate in cantiati mai mari, nu gainere, nu proteine pulbere, ca toate sunt obtinute chimic si in timp au efecte secundare majore, declansand boli autoimune si cancere.
Categoric nu steroizilor, ca de alea se moare pe capete, tineri si sportivi de performanta care fac atac de inima si mor in cateva minute scurte.

| Cosmin86 a răspuns:

Gainerele sunt bazate pe carbohidrati, NU pe proteina (abia daca au 25% proteina). Dar de asta ai nevoie.

p.s.: steroizi? Stii tu sa faci injectii? Sau are cine sa-ti faca? Termina cu prostiile.

| dullcat a răspuns:

Cel mai intelept ar fi sa iti iei proteinele din alimentatia obisnuita, nu din borcane de plastic.

| liliana77any a răspuns:

Mananca sanatos, adauga in alimentatia ta mai multe proteine: carne rosie(de vita), pui, peste.
Legume: brocoli, spanac
Consulta un nutritionist pentru cele mai bune sfaturi in privinta alimentatiei care ti se potriveste.
Incepe sa faci sala si depune efort fizic pentru ati creste masa musculara.