| petrica a întrebat:

Am avut acum 5 ani mana rupta si s-a sudat stramb asa incat nu prea pot tine nimic in mana si nu pot sa-mi ating umarul. As putea sa o indrept acum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Cred ca un consult la un medic ortoped ar lamuri problema.

6 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Da...trebuie rupta din nou si puse tije sau ti-o mai baga incaodata in ghips.

| mariazet45 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie dar am mers dupa un an era de la cot si am mers la medic si mi-a rupt-o din nou, mi-a pus un fel de scoaba si s-a prins bine la loc, trebuie sa mergi la medic si cred ca se rezolva, la fel si mama mea a avut-o rupta din umar dar s-a prins a durat aproape 1 an dar acum nu mai are asa mari probleme, o mai doare pentru ca e si varsta inaintata

| gabriellas a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa te adresezi cat mai repede unui medic ortoped. Cred ca se poate.

| julie a răspuns:

Am patit ceva asemanator...nu are ce sa-ti faca de cat sa ti-o rupa ei din nou.si sa o puna corect in ghips.ca sa se poata suda corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...si ortopedul ce parere are?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut-o si eu rupta din cot si la mine s-a prins bine si nu se mai indreapa nuse mai da in jos de tot.