| skumpik21 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare:am avut ciklu si a fost tot normal, dupa o saptamana mi sa inceput din nou si cand am fost la medik nia spus ca poate sa fie din cauza stresului si mi-a dat kiteva injektii... dupa 2 saptamini din nou mi sa inceput ciklu si a durat 3 zile, acum 2 zile am singerari usoare si simt dureri abdominale. De la ce poate sa fie asta? ce trebuie sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu poate fi în regulă dacă tu ai pierderi de sânge. Consultă și alt medic.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La tine nu mai este stresul, este ceva mult mai mult. Aceste mici hemoragii nu sunt semn bun al sănătații tale genitale.
Un ecograf, analize de sânge, etc. pentru afla cauza și instituirea unui tratament de specialitate.
Pa, pa.

| skumpik21 explică (pentru Legiuitoarea):

Mersi mult...dar totusi am fost la un medik care mi-a spus ca totul e in regula.Nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac(((

| Legiuitoarea a răspuns (pentru skumpik21):

Bună.
Nu poate fi în regulă dacă tu ai pierderi de sânge. Consultă și alt medic.
Pa, pa.

| Trackerist a răspuns:

Si eu zic tot ce scrie cu rosu