| VoicuStefanDaniel a întrebat:

Salut am si eu o intrebare, are ceva daca am mancat jumatate de hamburger si am baut jumatate de sticla de pepsi? de acum 1 luna si jumate, eu recent cu 2 zile am mancat astea, dar vreau sa spun ca de acum 1 luna si nu le-am mai mancat si baut... si acu am mancat si baut d epofta, dar nu m-am apucat iar de ele, faza e ca mi-e frica. pentru ca eu acu 1 luna am fost rau bolnav de la porcarile astea. imi venea greturi, eram farza la stomac a fost o perioada grea pana mi-am revenit complet, faza e ca si acu mai am mici mici greturi dar imi trec repede. am auzit ca dureaza pana cand stomac se regenereaza. si am renuntat la aceste porcarii. mananc mancare normala, mai beau sucuri, dar nu cola si pepsi si putine putine dulciuri. eu stau cu gandu sa nu ma ia iar burta... cica is sensibil, dar n-as crede daca eram eram la toate mancarurile aproape. astept un raspuns vast! Funda cel mai bun, fara jignrii, fara du-te la medic ca mi-au zis 1000 laughing)) is sanatos n-am nevoie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adriana_Adrianaa_1990_gwVG a răspuns:

Colecistul da Senzatii de Greața.mai ales dacă mâncai porcarii din acelea care sunt foarte grase

| VoicuStefanDaniel explică (pentru Adriana_Adrianaa_1990_gwVG):

Si cum pot scapa de problema astA? vreau sa devin un om norma. nu-mi place cand sunt asa, ma gandesc si stau cu gandu acolo. inainte nu aveam nici pe dracu, acu ma apucase asta. si colecistu ce este de fapt? pe mine nu ma doare nu ma inteapa, doar greturi. am mancat un ou cu ketchap nu mai mi-a venit, doar un pic asa o senzatie dar a trecut. nu vreau ca dupa 2-3 ani sa ma ia iar, eu ma renuntat la astfel de alimente, uni prostii imi zice sa tin regim. m-am saturat de asta

| Adriana_Adrianaa_1990_gwVG a răspuns (pentru VoicuStefanDaniel):

Pai poti scapa de problema doar daca eviti alimentele grase prajeli.eu sunt operata de colecist(fiere) de 3 luni.m-am chinui 8 luni pana sa descopar ca este fierea.m-am chinuit groaznic.eu nu aveam nici greturi macar nici dureri nici intepaturi.doar ca atunci cand mancam simteam ca nu mi se digera.

| VoicuStefanDaniel explică (pentru Adriana_Adrianaa_1990_gwVG):

Dar sa tin iar regim, crede-ma pe cuvant ca m-am saturat, tin si tot nu trece macar.

4 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Probabil n-are nimic, dar dacă esti sensibil incearca sa limitezi consumul ca sa nu ai probleme mai grave pe viitor.