Colecistul da Senzatii de Greața.mai ales dacă mâncai porcarii din acelea care sunt foarte grase
Si cum pot scapa de problema astA? vreau sa devin un om norma. nu-mi place cand sunt asa, ma gandesc si stau cu gandu acolo. inainte nu aveam nici pe dracu, acu ma apucase asta. si colecistu ce este de fapt? pe mine nu ma doare nu ma inteapa, doar greturi. am mancat un ou cu ketchap nu mai mi-a venit, doar un pic asa o senzatie dar a trecut. nu vreau ca dupa 2-3 ani sa ma ia iar, eu ma renuntat la astfel de alimente, uni prostii imi zice sa tin regim. m-am saturat de asta
Pai poti scapa de problema doar daca eviti alimentele grase prajeli.eu sunt operata de colecist(fiere) de 3 luni.m-am chinui 8 luni pana sa descopar ca este fierea.m-am chinuit groaznic.eu nu aveam nici greturi macar nici dureri nici intepaturi.doar ca atunci cand mancam simteam ca nu mi se digera.
Dar sa tin iar regim, crede-ma pe cuvant ca m-am saturat, tin si tot nu trece macar.
Probabil n-are nimic, dar dacă esti sensibil incearca sa limitezi consumul ca sa nu ai probleme mai grave pe viitor.
Deeaandreea9156 întreabă: