Poti sa atragi atentia si prin altceva decat prin primitivisme din astea. Ai vazut salbaticii aia din Africa ei au metale prin fata dar nu pentru a iesi in evidenta ci pentru ca asa e cultura lor. Acum eu te intreb asa e cultura ta? Sau nu ai cu ce sa impresionezi decat cu fiare prin tine. Pune mana pe o carte si lasa obiceiurile salbatice deoparte.
Parerea mea :e mult mai feminin un pirceing "finut", in nas decat unul in spranceanaEu am in nas, dar nu il port tot timpul.Decizia e a ta, cum te simti tu mai bine
Well. daca inca nu esti sigura unde vrei sa il faci mai bine te mai gandesti daca tu chiar ai nevoie de asa ceva.
Nu stiu exact unde ar fi mai ok. ce sa zic, eu am vrut sa imi fac in nas, unul micut, in partea stanga. dar nu eram asa sigura si a fost mai bine ca am renuntat. oricum eu zic ca ar fi mai ok sa iti faci in nas, in spranceana e dragut, dar doare mult mai tare, si mi se pare mai masculin. E decizia ta take care.
xoxo
Buna! eu iti sugerez sa iti faci in nas ca mi se pare mai frumos. parerea mea. tu unde crezi ca iti sta mai bine?
Foarte bine punctat, andree999. invata sa vorbesti mai intai limba romana si apoi pierce-uri. scuze, nu vreau sa para nu repros, dar mai tarziu ai putea regreta cicatricile.
Eu sunt de parere ca ai arata bine cu pears in nas dar am auzit ca miroase urat un timp...si...ar fi mai bine in sprinceana, asta e parerea mea acum u faci ce vrei.Bye :*.