| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

am si eu o intrebare care vreau cit mai repede sa-mi dati un raspuns... vrau sa-mi fac persing, si ma ma aflu la indoieala, problema e ca nu stiu unde vrau si in ans dar vreau si in sprinceana imi plac ambele dar nu pot sa mi le fac pe amindoua ca e prea de tot! Care e parerea voastra unde sa-mi fac si care sta mai bine pentru o fetiza bini aranjata cu par blond, ochii albastrii.si cu un corm sexy! mersi mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta aici pitipoanco pune mana si invata si mai citeste si-o carte ca proaste sunt destule

10 răspunsuri:
| andre999 a răspuns:

Poti sa atragi atentia si prin altceva decat prin primitivisme din astea. Ai vazut salbaticii aia din Africa ei au metale prin fata dar nu pentru a iesi in evidenta ci pentru ca asa e cultura lor. Acum eu te intreb asa e cultura ta? Sau nu ai cu ce sa impresionezi decat cu fiare prin tine. Pune mana pe o carte si lasa obiceiurile salbatice deoparte.

| BlueEyes a răspuns:

Parerea mea :e mult mai feminin un pirceing "finut", in nas decat unul in spranceanawinkingEu am in nas, dar nu il port tot timpul.Decizia e a ta, cum te simti tu mai binewinking

| sy46 a răspuns:

Eu zic ca ti-ar sta mai bine cu o carte in mana

Răspuns utilizator avertizat
| christina1370 a răspuns:

Well. daca inca nu esti sigura unde vrei sa il faci mai bine te mai gandesti daca tu chiar ai nevoie de asa ceva.
Nu stiu exact unde ar fi mai ok. ce sa zic, eu am vrut sa imi fac in nas, unul micut, in partea stanga. dar nu eram asa sigura si a fost mai bine ca am renuntat. oricum eu zic ca ar fi mai ok sa iti faci in nas, in spranceana e dragut, dar doare mult mai tare, si mi se pare mai masculin. E decizia ta happy take care.

xoxo

| Диана a răspuns:

Eu zic sa inveti mai intai sa scrii corect, si dupa o sa ai timp si de piercetongue

| eueu1212 a răspuns:

Buna! eu iti sugerez sa iti faci in nas ca mi se pare mai frumos. parerea mea. tu unde crezi ca iti sta mai bine?

| DUTCH a răspuns:

Foarte bine punctat, andree999. invata sa vorbesti mai intai limba romana si apoi pierce-uri. happy scuze, nu vreau sa para nu repros, dar mai tarziu ai putea regreta cicatricile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru o fetiza bini aranjata, cu un corm sexy, cari vre un persing in an(u)s sau spranceana, dar se afla la indoiala am un singur sfat: Invata sa scrii!

| Melinik a răspuns:

Eu sunt de parere ca ai arata bine cu pears in nas dar am auzit ca miroase urat un timp...si...ar fi mai bine in sprinceana, asta e parerea mea acum u faci ce vrei.Bye :*.