| adrian873 a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Ce substante contin etnobotanicele in speciala cele care se fumeaza si in ce fel ma afecteaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| evostyle7 a răspuns:

Inima, plamani, sistem circulator, sistem nervos. Astea-s primele tinte si in acelasi timp principalele organe/sisteme vitale. Eu zic sa te lasi de legale, sau si mai bine sa te lasi de tot.

| adrian873 explică (pentru evostyle7):

Momentan nu vreau sa ma las, poate pe viitor

| liliacALB a răspuns:

Etnobotanicele sunt amestecuri de plante, chimicale, diferite arome. Fumul rezultat contine numeroase substante psihostimulante si halucinohene. Efectul e mult mai nociv si mai puternic decat de exemplu la marijoana, tocmai datorita multitudinii de substante continute. Nu prea dau dependenta, dar efectul de moment poate fi catastrofal (manifestari psihotice violente, tulburari de ritm cardiac). Am vazut destui.

| adrian873 explică (pentru liliacALB):

Pai da, eu sunt consumator, tulburari de ritm cardiac sunt tot timpu si asta ma speria cel mai rau, adica ar putea sa imi afecteze inima pe termen lung sau este doar pe moment?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns (pentru adrian873):

Consumate des te pot afecta, asta e clar.
Ocazional nu prea, insa nu-s prea benefice pentru organism.
Iti dai seama ce halucinatii provoaca, iti pui in pericol viata ta si a celorlalti din jur, poti face multe chestii sub influenta lor.

| adrian873 explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

Asta si ca afecteaza dar vreau sa stiu cum care sunt efectele pe termen lung, stari de agresivitate nu am si nici nu am veazut pe cineva. Pe mine ma intereseaza mai mult daca imi poate afecta inima, pentru ca atunci cand esti sub efect inima bate puternic,

Nu cred ca are vreun efect.
Dar pot provoca dependenta, asa ca eu zic sa ai grija ce faci.
In timp ce le consumi devii foarte agresiv si daca le consumi des in cativa ani vei slabi mult.
Halucinatiile sunt periculoase, te poti crede cine stie cine si poti face diferite tampenii, asta e lucrul cel mai periculos; vezi totul altfel si te poti arunca de la etaj sau in fata unei masini si asta a fost... sunt multe cazuri cu oameni care s-au sinucis sub influenta etnobotanicelor.
Sper ca te-am ajutat. Take care! happy

Nu vorbi daca nu sti, cei care sunt violenti si cei care se sinucid le combina cu alcool sau metadoane sau cu alte droguri. Nu mai asculati ce se spune la televizor sunt constient ca nu sunt bune dar nu ne bagati pe toti in acelasi rahat. Care baga 2, 3 plicuri singuri, atunci da intervine starea de panica si o poti lua razna. Eu vreau sa stiu cum ma pot afecta pe termen lung si daca imi afecteaza inima. Stima

Aaa, am inteles.
Eu nu cred ca-ti afecteaza inima, chiar daca bate mai tare, e ca si cum ai depune efort sau e ca si atunci cand apare starea de frica/panica.

Sper sa fie asa cum zici tu happy

| Anamaria_Scarlat_1988 a răspuns (pentru adrian873):

Dar de faptul ca iti afecteaza creierul stiai? Ai auzit de schizofrenie?

| liliacALB a răspuns:

Nu te lua dupa lume. Sunt cadru medical si-ti spun ca inima nu rezista multi ani la aceste socuri repetate la care este supusa. Daca ai consuma numai ocazional nu ar fi problema. Mai rareste-o, pentru binele tau! Mult noroc si curaj!

| adrian873 explică (pentru liliacALB):

Iti multumesc pentru raspuns

| liliacALB a răspuns (pentru adrian873):

Cu cea mai mare placere!